MSB informationsfilm

idag ska jag medverka i informationsfilmen för MSB, myndigheten för brandsäkerhet. jag har ju aldrig riktigt agerat framför en riktig proffskamera förutom då jag var statist, men nu är allt rikat mot mig, och jag har ju manus att gå efter...woho exiting!







önskelista

iiiih alla säger att jag fyller år snart (typ 2 månader kvar iofs) och undrar vad jag önskar miiig.......   iiiih

jobbigt.

detta är min önskelista för både jul & b-day

  • Pengar till London!
  • Videokamera
  • Random skit
:)

att använda tiden klokt

hm, tiden far verkligen iväg. så nu måste jag använda den smart. well well, min lampa har gått sen igår så ja sitter här i mitt rum med tre levande ljus... rätt mysigt =) men nu till planerna

  1. hon från telefonförsäljarna ringde och sa att jag skulle komma på info.möte imorgon så jag hoppas jag får det för då kan jag jobba i ca 3 månader och få den arbetslivserfarenheten som är ett plus när jag söker jobb i london.
  2. imorgon har jag matteprov, har bestämt att göra ett prov/per vecka hela a-kursen ska avklaras innan jag åker nämligen! och i detta tempot kmr jag ha gjort klart kursen innan februari är slut! jag ska också göra klart idrotten, så jag ska mejla läraren nu.

  3. jag ska höra om jag får praktiken på teatern, och om jag får det kan jag ha den i två-tre månader iallafall, inte fy skam!

  4. jag och elin har bestämt deadline för "The Bohemian" och det är den 23:e december! hurry scurry! detta innebär ganska mycket klippande, att jag ska komma på en melodi med gitarren och mer. även möte med musikmannen på söndag?

  5. HITTA NÅGON SOM VILL ÅKA MED MIG TILL LONDON I FEBRUARI/MARS! elin kmr ju inte fören i juli =(

detta var nog allt....

jaha...

nu har det varit höstutbildning och det var som vanligt intressant & kul. nu fick man välja föreläsningar och jag valde bland annat "när partiets och dina åsikter glider isär" som också kom in på att fredrik federley ville avkriminalisera prostitution och då frågade en om hororna skulle betala skatt...och det skulle dem ju! en fråga som också kom upp var om man skulle vara tvungen att söka det när man är arbetslös för då måste man söka alla lediga jobb.......................... ja... haha. det var självfallet inte så, men jag tycker att legalisera prostitution skulle vara att ta ett steg tillbaka i stenåldern.

glassmaskinen fanns kvar hehe, och jag hade samma tröja som förra året kom vi på och så tog vi ett dejà vù foto på de xD

ah... själva reinfeldt var där också o höll välkomstal.

nu måste jag nog dra

x

höstutbildning

idag ska jag bort på utbildning med muf, trevligt. har kryssat i passen jag vill gå på och de fanns riktigt bra att välja mellan. Denna helg kmr innehålla välkomstal av Fredrik Reinfeldt, Sthlms utbyggnad, workshop inför valet m.m. Spännande! Ska möta upp Anna, Fredrika och Michaiela på slussen kl 11.14 och sen så åker vi mot nacka quality. Kommer hem på söndag! :)


pannkaka!

ihhg nu måste jag skynda mig, freddie ska komma hit o sen ska vi ut på stan och fixa lite grejer.

måste laga pannkakor!

pyss

kisse kisse

morgonstund har guld i mund

hej :) jag avnjuter mina goda praliner från Berlin och cafelatte på det.. låter som en riktig modebloggare va?;) haha.

jag har precis kommit fram till att jag möjligtvis kommer skjuta på min flytt till London två månader eller så. Anledningen? Jo, om jag åker i februari då jag blir 18 så får jag åka själv.... och om jag väntar till Maj eller juni så får jag Elin med mig och om jag skulle få praktiken på teatern som jag berättade om igår.. så slutar väl den runt maj, samtidigt skulle jag hinna avsluta teaterensemblen där jag är med i (Spritfesten). För att stanna två månader till och i utbyte få en teaterpraktik är inte dumt det! och dessutom få elin med mig! blir ju roligare så =)

men det får tiden helt enkelt utvisa. hon skulle höra av sig om våren ngn gång då. ja den som lever får se. *viktig* haha, nej nu ska jag fortsätta mumsa på mina praliner och min latte...

teater

hej oj nu är den precis 00.00. häftigt ;)

nejjj men jag skulle säga ngt annat. kom precis hem från teatern Ruths bok som var på alias teatern på st. eriksplan nästan. en himla välgjord pjäs! en hel rolig orkester och så Ruth som spelades av fyra olika skådisar, i olika åldrar. Handlade om andra världskriget och konsekvenserna av det för en överlevande ungefär..

men det handlade inte så mkt om kriget, utan mer om personerna och en gammal dam som ser tillbaka på sin ungdom när allt detta hände då förstås. Skådespelarna var bra, men kvinnorna var nog bäst. Och gamla Ruth.

i pausen frågade jag hon som har teatern om jag möjligtvis kunde få någon slags praktik... och hon skulle höra av sig! lät väldigt positiv när hon fick höra att jag är skådespelerska. är inte van själv med titeln men om jag tjänar på det, ja då är jag ju det förstås!

mh.. jag hoppas verkligen jag får praktiken, för då sa hon att det inte var ovanligt att man kunde få en roll.. men detta blir mer till våren då =) om det nu skulle bli av.. man vet aldrig men jag hoppas på det bästa!

nu ska jag sova

puss

tisdag..err torsdag

tjeenare. ett mini-blogg-uppehåll på någon dag, ahh dagarna går så fort! igår var det tisdag? och imrgon är det torsdag? ja ni ser ju... ja igår var jag på tisdagsklubben i muf iaf. trevligt som vanligt =) talaren hade alkohol och byggnadsfrågor som kvällens ämnen. intressanta frågor som alltid, men te x att man inte får ha så många tre tillstånd påverkar turismen te x kanske man inte tänker på så mkt.. men allt har sin inverkan i allt! ja... imorgon ska jag till skolan för att prata med min mattelärare och sen hälsa på lite kompisar kanske :D saknar ju dem =/ sen ska jag på teater "Ruths bok" som tydligen ska vara jättebra.

hmm juste! ja sa också till andrea att jag önskade mig i b-day pressie att hon följer med mig i början på min londontripp, eller snarare flytt, så är jag inte helt ensam eftersom elin inte kmr fören maj/juni. dessutom kan jag inte tänka mig ngt bättre än att starta ett nytt liv med en av mina bästa vänner, även om hon åker hem, men jag får uppleva starten med henne. om den pressien och önskan slår in blir jag lycklig. <3


fick rollen :D

Ringde just upp hon på produktionsbolaget och jag har fått rollen i informationsfilmen! :D Det kommer leda till större chanser när man har teaterskådespelare, statist, roll & filmare i kortfilm samt avancerad statist på CV:t. :D


Teaterpjäsen "Spritfesten" jag är med i. (blond till höger, står upp)

tre månader kvar


lite lycka

Hejsan!! jag har precis varit ute med elin hartzell och elin nordin och filmat de sista scenerna i "The Bohemian" kortfilmen. det gick bra, vi hade lite problem med turister som kom ut ur en buss och störde och pratade polska(?) med oss typ... eh ja, sen stack dem och vi kunde fortsätta. vi har ju en nollbudget så inga avgränsningar haha:P och vi fick även skynda oss för elin h hade en tid o passa. men jag hade med mig kaffe & varm choklad som vi värmde oss med och firade med efter vi hade spelat in allt klart! ganska så kallt, tillskillnad från när vi började och då var det augusti tror jag... haha, men annat som problem och skola kom i vägen så vi har kämpat på.. och nu är alla scener filmade! sjykt. nu ska vi bara klippa! och jag vill ha klart filmen nu! så vi ska träffas i veckan och ha ett möte med musikkillen som ska fixa backgroundmusic till da film. detta kommer bli så bra! :D

en lite kul grej när jag var på väg hem, ja lyssnade av min röstbrevlåda och frida från x produktionsbolag sa att de ville boka mig till inspelningen! japp, det var ang castingen jag var på som jag skrev om här... nu är det bara så att de ringde i torsdags, och jag trodde de skulle ringa nästa vecka men jag har ringt nu så jag hoppas det inte är försent!

nu ska jag hem till min farmor och titta lite på kläder & prata. hon hjälper mig med allt nästan. skickar iväg mina diktverk till kollegor som kan bedöma, hon hjälper mig med london och ja - hon är en riktigt cool människa. =)

edit: 14.33 nu sms:a ordföranden och sa att det var möte...så nu blir det det och sedan hem till grandmother.

trevligt trevligt. :)

kortfilmsinspelning & födelsedagsbarn

hej, nu har jag sovit ut ganska så ordentligt. var både trött efter tidig filminspelning med Elin för vår kortfilm "The Bohemian". Min karaktär är nu färdiginspelad! lite ledsamt...buhuhu....haha, men jag gick in i rollen så extremt mkt, fast det kommer alltid finnas en bohem i mig. men inte just som den här karaktären. nu är det bara elin & elins scener som ska bli färdiga! det sker på lör & sön! :) sen är det bara o klippa o klistra hihi.

min lilla mamma fyllde också år igår så det var bara o plocka fram mopp & städsaker men det var trevligt att äta lite kaka och så. :)

nu har jag prov i geografi A kl 15.00, sen är hela den kursen klar.. HURRA! så nu är det bara den satans matten äcklet kvar. men det klarar väl jag, sen ska jag vara med i idrotten och även kompa lite där tror jag?

hmm... önska mig lycka till på provet, nu åker jag till min brorsa och repeterar (TACK) !

castingen gick bra

nu är jag hemma igen, :) smaskar på medhavd QP meny från McD's (tjockis & lat) iaflll castingen gick nog bra :) alla var jättetrevliga och roliga =) hoppas hoppas hoppas... det var lite roligt när jag kom dit för att jag har gått på en sådan här audition förut då de filmar en scen och jag har varit statist förut men jag är fortfarande inte riktigt van, kanske beror på att det har gått långa  perioder mellan så jag inte kmr ihåg, haha, men det gick jättebra ändå och det var mkt roligt som vanligt :D regissören var lite rolig hehe och trevlig och bra :) så om de inte nu skulle välja mig så har jag inte gjort ngt fel, då vill de väl bara ha en annan personlighet för jobbet... men jag hoppas på det bästa =) de ska höra av sig nästa vecka.

funderade även på att köpa en kamera när jag väl gick där på kungsgatan.. men sen tänkte jag att jag istället skulle köpa en videokamera för samma pris, men kom sen fram till att jag behöver en kamera nu, och att jag skulle kunna spara ihop till en bättre videokamera senare när jag ska filma lite kortfilmer. jo, det är nog bättre. så köper jag en kamera imorgon. Eller?

nu ska jag grubbla på det & mysa med min katt, skulle egentligen träffat anna men min familj ville att jag skulle passa en tvättmaskin som vi köpt o som en gubbe skulle komma med men nu behövde jag tydligen inte det x( åh, blir så irriterad! nu skulle jag ha kunnat träffa henne! men jaja.... sånt händer väl


att förbereda sig inför en audition

jag tror man inte kan förbereda sig väl där. har aldrig jag kunnat iallafall, jo, kanske att man ska andas från magen och sedan tänka dig att du har fått jobbet och att inte tveka. fast nu innan kan man äta en bra frukost, ha sovit bra och lyssna på peppmusik så man blir lite hyper. kaffe funkar ju också. ;) haha, men detta ska gå vägen. ska sticka iväg nu, ska bara få i mig lite gröt först.

önska mig lycka till


min scnygga cv bild


detta är en pepplåt för att nina persson är så jäkla häftig

citykondis

hej, oj nya läsare! kul att ni hittat min blogg! kollade nyss statistiken och sedan jag gick har det kommit rätt många nya läsare, kul! :)

har nu varit på city konditoriet och fikat med andrea, det är ett jättefint fik i stan, högt i tak och fina väggmålningar, jag tror det var ngn rik människas bostad förr i tiden.. vi slappade i en skön antik soffa och pratade om allt som vanligt. henne kan ja prata om allt med, m. sedan gick vi och kollade min bankomatutdrag eller vad det heter och skulle se om jag fått min lön, vilket jag hade fått! Min första lön (ok när det inte gäller skådisjobb, detta var en tesalong :))! är så stolt! vi tänkte gå på spontanbio hehe men sen glömde vi bort det... så hon följde mig hem och sen så övningskörde hon iväg.

nu ska jag egentligen plugga. hur gör man egentligen? man lär sig verkligen inte det trots efter 12 år...

skyndar iväg igen

nu ska jag snart möta upp andrea (WIHOO) vid hennes skola och så ska vi nog gå till ett jättemysigt café vi fikat vid förut, ligger vid gustav adolf kyrkan? tror jag. mysigt och gott och stort iaf. :) ska bli roligt och träffa henne igen. fick även lite panik eftersom att jag insåg att castingen jag ska på är imorgon... gahh kl 11 ungefär, mer gaah!! är faktiskt lite nervös.. brukar aldrig vara det, men när det gäller att man ska få en roll kan nerverna dyka upp...

aja, nu ska jag försöka slå bort de tankarna och bara ha mys ett tag.

vi ses <3

när väntan tycks oändlig



tänk på de fria stunderna


hemma efter jobbigt möte..

hej på er! har nu kommit hem efter ett något ansträngande möte med syo, gäller distansstudierna jag kommer göra i vår. blev lite jobbigt för det är alltid massa papper som ska fyllas i hit och dit, lärare man måste söka upp som inte finns tillgängliga. ja ni kanske vet...

nu pustar jag ut och pratar med andrea i telefon. har inte hört av den poodien på en vecka, för mobilen glömde hon kvar i stallet över helgen tror jag haha... och nu pressar hon den stackars lindan igen på att komma på vad jag önskar mig i b-day pressie..om tre månader ;) haha nu bröts det, fucckk,, men hon ringer väl upp eller så laddade den ut som vanligt(....)haha.

ja =) är lite trött så ska ladda inför plugg med att lyssna på robyn. hon har så cool röst.


applying for NYT?

kollade upp NYT, National Youth Theatre i London på tal om acting. Jag vill så gärna komma in där, jag SKA fan komma in där! Det är en prestigefull teaterskola för ungdomar (13-21) som kända skådespelare som Edwad Westwick te x har gått på. Först måste jag dock prata engelska flytande, men jag får helt enkelt flytta dit i feb som sagt, och sen vänta ett år med applying för att lära mig språket på riktigt och sen får jag göra audition för NYT helt enkelt. Svårare än så är det väl inte. Men för att förbättra mig ständigt som skådespelare måste jag hela tiden komma fram, sopa bort andra konkurrenter. Så jag ska fan ha den där rollen som sagt... så kan jag komma vidare, avancera. Så när jag kmr till England så har jag mer erfarenheter. Iofs har jag ju ett skådespelarjobb nu, men som sagt - jag är sugen på filmvärlden nu...


NYT in London, England.

it's better to crash than doing nothing


high on a dream

varför är det bara jag som gör saker? eller jag vet alla gör det, men jag känner nog ingen som är impulsiv som jag. Det kanske är varför folk speciellt min familj inte vet var de har mig. jag vet inte faktiskt. eller jag tror jag vet. drömmar gör en helt galen och man blir helt hyper och allt, och då tar man ju snabba beslut eller? som för en fram snabbare mot målet kanske? när jag var i NYC så kände jag att hit ville jag återvända för att läsa film/skådespeleri. jag har ju hållt på med teater ett tag. den här castingen jag ska på i veckan jag ge allt för! för ja, det är en informationsfilm, men det är en skitbra merit, mer jobb får en till mer och avancerade jobb. man tar sig fram och sopar de andra utan erfarenhet bakom sig. och andra har väl gjort det med mig.


hemma!

tjenare, kom nästan precis hem från en fika med vår ordförande i MUF Ö. Mycket trevligt och hon är så duktig, så det var givande. Hon tyckte att jag hade gjort ett bra jobb under året trots min stress och de, så det är ju uppskattat. sa att jag kunde ta på mig mer ansvar eftersom jag inte går i skolan just nu, för det skulle vara kul att vara ansvarig för ngn utbildning eller liknande!

avslöjade även mina planer på london och jag känner verkigen att jag inte är klar med muf riktigt än... så jag får väl pendla kanske? Hehe, måste ju vara med i valrörelsen nästa år iallafall! Finns det inte något som heter internationella mufare? haha :)

Nu är det Gossip Girl!

xoxo ;) hahha

när jag är ledsen klipper jag mitt hår

lugg, det blev jättefint.

ett litet möte

hemkommen och glad. fick pengar av pappa. alltid bra att ha. och så grattade jag honom på fars dag. snällt.

nu är dagens planer att plugga....som om jag skulle kunna orka det...och sedan träffa A från muf för att ha något slags utvecklingsamtal sa hon, hur det går med att vara styrelseledamot, hur man vill att framtiden ska se ut för en och så... jag blir nog tvungen att avslöja om england idag.. ska träffa henne på stureplan halv fem och det är inte om allt för länge så jag måste sätta igång nu.


sat

idag händer en ny sak. det är första gången för kalasskådespelande för mig idag! Ja, som okänd skådespelare får/fick man skura toaletter (Drew Berrymore), ligga med producenter (Malin Åkerman) och spela pirat på kalas (Linda Sjöberg).

Det är elin som fixat det kan man säga, och kul att jobba med henne, nu har vi två gemensamma jobb hahah.visst är det något speciellt med barnkalas. jag har bara bra minnen från det. mina föräldrar klädde t o m ut sig på halloweenkalasen. det doftar lakritsgodis och barn springer runt och bara har kul. ja, förutom ngn gång då en tjej på mitt kalas när jag fyllde typ 10 började gråta för hon förlora elr ngt. Jo, men innan gästerna kom så smygåt man lite av godiset, sprang runt i vardagsrummet och bara var glad. fast nu kanske det är en annan grej när man är större, iaf för att barnen kan väl typ vara helt crazy också och jobbiga? ja, ni kände väl mig...

Fick ju jobb som detta och det känns bra. Det är ett jobb som inte krävs så mkt av på ett sätt, som café jobb te x, utan detta är roligt att leka hehe. Men jag är även medveten om att det kan bli rörigt, men då blir det på ett annat sätt än vad det skulle bli annars.. Jag ska vara där i en timme och får lite lön. Roligt och betalning. Det är nog det bästa att få just nu eftersom det är jävligt svårt med jobb nu.. så jag är glad för detta. jag minns alla mina kalas som barn... födelsedagskalas halloweenkalas....ja, det var kul! en grej som gör det ännu roligare är att elin även jobbar där så idag ska jag få jobba med henne på tvillingars femårskalas. awww. det är pirattema.

well well.. det är kl tre men ligger långt bort så jag måste ändå skynda. ska äta gröt nu =)

och just det, när jag vaknade idag så svalde jag och mandlarna var bättre, just nu känns det knappt ngt ont!!! men jag får se hur det går med dem sen, man ska inte säga hej fören.....



TGIF

eller varför just thank god its friday? för mig är väl varje dag thank god. eller ja. jag menar, jag går ju inte i skola så men jag måste ju plugga iallafall.. jag måste gå genom dagar av ont i halsen och tänka på det bästa. jag är vanligtvis inte negativ, men bloggar tenderar väl att locka ut det eftersom att man säger oftast vad som finns längst in i en. ja, nästan för det ggör jag väl ändå inte riktigt här. föresten är halsen bättre i det avseendet att igår så var mandlarna hihi så gulligt (halsmandlarna) uppsvullna. x|

en kul grej idag var att det nyss ringde en tjej från ngt filmbolag, blabla productions hörde jag haha. får lite svårt o koncentrera med så mkt info på en (och samma gång hahah). ska på casting dit iaf, och det ligger här nära östermalm så det passar ju. ska träffa dem i nästa vecka tror jag om jag kmr ihåg rätt. skulle få ett email om det annars skulle jag nog vara rätt körd, haha.

teatern kör igång snart också igen, så kul! ska ringa freddi kom jag på om ca en timme. vi ska väl ses o snacka som vanligt men jag ska nog ringa o se hur det är med kära andrea, hon vekrar vara sjyk? according to facebook.aahhhah.

okej, har väl inget bättre för mig nu än att plugga egentligen, eller jo jag skulle kunna hålla på med en av mina 2395329532592 projekt men gaah då blir jag bara frustrerad och såhär 050350235392 mkt energi-ig. hehe.


wellllll pussen i strumpan nudå
klick


thurs

hejhej bloggen. det låter så fult men ngt ska man väl säga? iallafall. jag filmade med elin idag, det var svinkallt men vi filmade på. vi hann göra två scener, men när det regn/snöar och är kallt så är det inte vidare mysigt så att säga. och inte nog med det - jag är nog sjuk för jag har vita prickar i  halsen och har en uppsvullen mandel hehe halsmandel... ont =( så de va inte de bästa o va ute o filma idag för ja fick stelfrusna fingrar o tår. inge kul. vi fick först filma o det tar väl en timme ca för man måste ta om och vänta tills folk går förbi osv... (lågbudget film, yes it sucks) och så sen in på närmaste butik o låtsas att man ska köpa ngt annars så får man ju inte va där inne, så på turistbutiken sa ja att elin skulle köpa en penna till hennes man i berlin....(ha-ha-ha..) nej men tillbaka till inspeln. o sen in på cafe, värma fötter o huvud och sen ut igen o sen in på cafe igen....jo ni kan ju tänka er att det blir lite ansträngande. men sitter ja här iaf =) dricker hot chocolate och kollade just min mail men jag har inte fått ngt från lisbeth på CTR som skulle löna mig...aja kmr väl sen...

nu ska ja arbeta lite på the bohemian.. rita upp lite scener o så tänkte ja =) hahah hoppas elin loggar in sen så kan ja lägga upp de störda videos vi filmade på caféet och min lilla dokumentär om hur dålig den svenska sjukvården är medan jag väntade i telefonkön till vårdguiden och aldrig kom fram.......OCH sen kom jag fram!!!! precis när jag sa att vården sög. HHHAHHA.... jaaja alla gör väl misstag ;);) puss nu

o juste, ja kollar på statist.se varje dag för att anmäla mig till reklamer, filmer osv och det var tydligen en ÖPPEN casting vilket gör att de måste titta på mig innan de kan säga ngt så de kan inte sålla bort mig hehehee... den är

fredagen den 13:e november (oooh spoookyyy) kl 17.00-20.00, sthlm.... vi får väl se hur det går

puss nu

Edit:22.42
har nu varit ute på en tripp med freddi o ätit en jättegod chockladkaka på bellmans på hötorget, vårt nya fik typ, fräsht, bra läge vid bion och stort och bra utsikt från fönsrtet på kvällen. mysigt. vi pratade lite om allt möjligt. typ att vi ska göra en film tsm kanske, men även om lite private stuff. ska även försöka låna hennes hatt till vår kortfilm eftersom den andra hatten är trasig, men det är inte så lätt. muta kanske? annars får jag ju köpa, när jag lika gärna skulle kunna få låna någon.

well well, det var trevligt och en viss m ringde och terra freddi igen...... hate him..but still not.. jaja....lite history där. FUCK HIM....... elin ringde nu o vi ska tydligen arbeta på jobbet som kalasskådespelare ändå, och jag tackade mer än ja - Behöver pengarna!

nu ska jag väl tassa till sängs... godnatten pussen



wed

hej eller godmorgon, nu har jag fått in bloggsnitsen igen tror jag. Ska o vaccinerea mig o sen till studievägledaren. SKulle också mött Andrea för att luncha me henne men jag tror inte det går nu eftersom jag ska göra de andra o glömde de...;/ men får träffa henne sen snart förhoppningsvis!! hon har precce kommit hem från la fraance..

okej nu måste ja skynda mig, ha en skön onsdag(?) jo de är onsdagsmorgon.

Edit:15:36 kom precis hem efter att ha sprungit mina ärenden (fast istället tagit svinis istället för de andra) men jag tänkte att det var ju så stor smittorisk i England och speciellt i London dit jag kommer i feb så det var lika bra. och jag var tvungen att ta svinis först före den andra vaccinationen isånnafall. =) gjorde inte ont alls..var ju så rädd, alla sa att de gjorde så ont men jag kände inte ens när den kom in i huden haha .:)

har ätit en jättegod Chikken tikkkaa masaaaaala (HAHHAH) me andrea nu för jag hann luncha med henne och hon har köpt macarones åt miig men hon glömde ta med dom. Vi snackade om hur hon hade de i la france och jag såg lite bilder haha ser ut som hon "was livin' the dream" så att säga.. Hon frågade också ut mig vad jag önskade mig i b-day pressie. Jag tycker det är svårt. Eller jag önskar mig pengar, kläder o skit men man vill ju önska sig ngt roligare av en av sina bästa vänner. hon sa dock att hon skulle kunna ge mig en jorden-runt-resa om jag så ville men, de blir ju london för min del inom en snart framtid. ;) Men seriöst, vad skulle man kunna önska sig

*kappa, halsduk, strumpbyxor,
*presentkort på starbucks & primark (?) kmr säkerligen överkonsumera där så..
*minnen och bildböcker på oss
*resväska (trååååkigt...)
*parfym? skulle vilja ha den där kate moss, luktar lite jag, men naee är inte så stort fan av artificiella dofter..
*kläder jag tycker är för dyra som jag vill ha...? nja... skulle man väl kunna köpa sj iofs
*presentkort på indien så jag kan äta med henne varje dag (!!!!!!!!!!) hahahhahah


nej jag vet fan inte alltså.. kanske får jag surfa på nätet o kika efter ngt onödigt? hmmmmmmmmmmmmmmmmmm....... to be continued


oo juste! det snöar idag!!!!! Elin, jag vet inte om vi kommer hinna med "The Bohemian" om vi inte vill att den ska bo i ngn vinterstad då men läser en tidning där det står sommartävling på x) pratar me henne över faceboken nu så får ta det nu... föresten så ska vi spela tillsammans på mitt nya jobb på Barnakademin (skådespelare på kalas haha) nu på lördag. Tro mig jag behöver verkligen de där pengarna....
---
Denna vecka, V. 45 filma

tors 10.30
lör vet ej
sön kanske

V.46 fre, lör, sön tid(?) med Elin Hartzell

you're a pearl


så snart står jag där

jag klarar inte av att bo hemma. jag klarar inte av att bo hemma. jag klarar inte av att bo hemma.

så.



idag påbörjade jag ett nytt filmprojekt (medan jag håller på med the bohemian, men äsh jag är väl bara produktiv) som kommer innehålla en hel del styling. Men det är inte det det handlar om såklart. satt hela kvällen igår nästan och drog ur bilder o annonser ur elle, vouge o instyle uk och då kom jag på detta. har tänkt lite på det förr, men fick en klarare bild nu. så det var trevligt. jag gillar modeannonserna. vissa är konstnärliga, men det är främst ansiktena jag vill åt. modellerna, många av dem har så ädla drag. men ändå hårda. det är intressant.

och nu är det fyra månader kvar till londonium. har kollat upp mer och mer om det. så snart står jag där.




hello halloween

hej. jag fick plötsligt en härlig julkänsla men det är inte ens december, men om en månad är det det. Jag kan knappt fatta det. Allt går så snabbt och man bara åker med. flyter med och bara ... ja åker med sekunderna, minuterna och timmarna. tiondelarna. Det har varit halloween, en bra sådan, hela helgen har det firats och ägnat tankar åt släktingar som är borta. på fredagen så blev jag medbjuden på en fest med fredrika och det var maskerad såklart, man ska ju klä ut sig om det är en halloweenfest. för min det blev det kisse. katt. catwoman? ja något åt det hållet. vi partade, pratade (hehe nästan samma ord) med trevliga människor.

På lördagen, igår, så ägnades dagen först åt att träffa en brylling som jag inte visste att jag hade och som tydligen bodde i london, som jag ska flytta till i feb, mars ngn gång. min farmor hade ordnat så jag skulle få träffa henne och prata om just london. hon var jättetrevlig, och sa att londonlivet verkligen skulle "svepa med mig". senare mötte jag upp fredrika igen, för att nu vara på muf i "Rödgrön mardröm", ja lite kampanj inför valet -10, som jag inte vet om jag kmr vara med på. eller förmodligen inte eftersom jag säger att jag ska flytta till england i feb mars ngn gång. men om moderaterna segrar så lovar jag att bada i en fontän i london. det hör väl till!  hm, jo vi pratade nu också med trevlans människor och det bjöds på pizza och vin och så efter att vi kampanjat på drottninggatan med mona sahlin masker - som alla ville ha. hahah. sjykt. och en del sossar slängde våra trevliga lappar på marken. PÅ MARKEN! Vilken miljöpolitik.... ingen har väl förtroende för dem längre.. trevliga är dem inte! när lokalen stängde så drog vi hem till några ur muf som hade en jättemysig liten lägenhet vid teknis. så skulle jag också vilja bo. vi spelade lite vinspel eller vad man ska säga "kapen kid" och även lite fjortisaktiga "jag har aldrig"... man fick ju veta lite saker mer än nödvändigt om man säger så. men det hör väl till det med.

mh ja, söndan. för mkt vin två ggr i rad är väl ingen höjdare, men det går. kom lite sent till andakten eller vad man ska säga bara. ngra släktingar skulle besöka en annan släktings gravestone och pynta lite och så. hylla. o senare bar det av till farmors place på knugens holme för att äta kräftsoppa som jag inte var heeelt ok med, men nästan. brieosten med baguette åt jag dock mycket av! såååå gottt....ahhhhh. men men träffade sanna efter vilket var efterlängtat =) eftersom mina londonplaner och skolplaner har tagit så himla mkt tid så jag knappt hunnit träffa vänner <3. vi kollade på tights till mig och såna där fashion lack? tights till henne, fikade på waynes as usual och pratade om mycket. berättade om london.





RSS 2.0