tankar i natten

Nu när jag är uppe såhär mitt i natten, eller ja nästan iallafall börjar man tänka så mycket. Mina tankar faller ofta på vänner man förlorat. Jag är så oerhört tacksam att vänner som Sanna, Andrea, Fredrika m.fl har bestått. Nu finns det många mer kära vänner, men jag menar de jag kännt längst och de är dessa som jag fortfarande, vid en ålder av 17 år, fortfarande känner och umgås med.

Jag minns en vän, både en vän till mig och S. Vi båda två var bra vänner med henne, fast i två olika åldrar tror jag. Iallafall. När jag flyttade från nacka till city förändrades mitt liv. Jag var övertygad om att både Sanna och den här andra människan fortfarande skulle vara mina bästa vänner. En av dem försvann. Och det tog hårt på mig. Är så glad att S fortfarande finns kvar <3. Väl inne i stan hade jag inte hunnit få så många vänner och jag saknade de i nacka. Jag började nog uppskatta att bo i stan när jag lärde känna Andrea och Fredrika.

Nu har man växt upp, nästan iallafall, och ser vad de vänner man inte fick behålla håller på med, hur de är med sina nya vänner. Man blir ledsen. "Tänker de någonsin på mig?" Det vet jag inte. Vad jag vet är att jag oftast är den som naivt försöker hålla fast vid gamla vänner. Och jag försökte. Ibland saknar jag dem, som tillhörde sin barndom när man saknar den.

Därför är jag så jävla glad att jag och Sanna fortfarande är vänner <3.


fan va smörigt allt blev, aja sov gott alla


sommar '07

Ideal, medial...

Ok. Jag tycker det är rogivande att blogga. Iallafall...


Alla talar om att man ska se skitsnygg ut...och alla tycker att vara snygg är att se ut som en överglad unge med förvridet ansikte eller nacke i någon konstig vinkel?

Jag tycker annorlunda ansikten är fina. Speciellt lite smalare... Ni vet modellansikten, de är lite fulsnygga. Jag tror jag ser ut så? Eller kanske har jag lite rundare. Iallafall skulle jag hellre se ut såhär än gällande idealet för många idag i detta land...


nina persson                                                          kate moss

ni förstår?

Finalement

Yes! eller finalement!!!!! nu har jag gjort klart mitt franska föredrag jag ska hålla imorgon! skall göra mitt bästa. Vi fick välja ur några franska tidningar så nu ska jag ha ett föredrag sur Coco Chanel filmen. Ok, inte det intressantaste,, men det var med i tidningen iallafall..

Har nu ätit två chocklad mousse och kan konstatera att jag faktiskt mår lite illa.

Men det är gött


Föresten. Min cutie chubby pand'as is in londonn with her sistah. Avundsjuk =( nej men jag är glad för hennes skull =D men nu är det så att jag vet inte riktigt när hon anländer hem igen? Jag ska köpa en birthday present till henne också, för ja hon åkte till england för att hon fyllde år.

hmm...


random bild på kära london

frankes tanke? lindas tanke..!

jag är skoltrött, vad ska jag göra? :O själva skolan är ok, men läxorna??? jag orkar inte :O men teatern börjar imorgon tror jag.. *kollar mailen* onsdag ja, just så var det........roligt och komma igång med det igen iallafall.. får se när elin och jag hinner filma.....imorgon kanske? nu ska jag göra min franska läxa :) presentation orale du coco chanel ....je croix

publish it - publish shit

jag är trött =( och det är visst jag som säger cheers . since at least 2007 in oxford

kom hem från F nu, köpte en croissant på vägen och åt upp den. tänkte dricka min left over cola nu, men den glömde jag där =( snopet.. jag har nog en inlämninggg att göra eller snarare franska föredrag jag måste öva på. a tout a leur...or something



ok but now im serious. seriously... I woke up at 11.35 in the morning.. i was a bit sweaty because i'd slept in my leggings,.. nice huh? then I lied awake....just thinking..i like these mornings, sundays.. while my matie was downstairs in the bathroom or something i noticed the books of albion on her desk and read a bit.. interesting...then i drank oboy....yummi. later i decided to go homee....i bought a croissante.. or pain du chocolate? mmh . i walked a bit in the now, afternoon , 14.00 i think... went to the bus, had my croissante. tasted good. came home. watched tv...was bored...blogged.

iiih

topshop har fått in nya kläder!!! det såg jag när jag var ute på stan igår efter ha träffat Ang,,,, älskar den butiken.. deras kläder är verkligen mig.. har de designat för mig? känns som det. verkligen power utstyrstlar med paljetter och krimskrams på axlarna för att visa upp dem, breda axlar = makt! yeah. våga vara mäktig.. hhehee :D och alla skira västar....tregging = nästan som en ridbyxa. hittar ingen bild på kläderna tyvärr, men just drop into a store near you! ;)

cheers to you allll (min kära fr tror att bara hon säger så..fel fel ..;))

klippte mitt hår på mig själv :D

jaha. vad har jag gjort idag? gått i skolan...möte...kommit hem och ätit en chockladboll. den var god. och nu har jag klippt mitt hår på mig själv! lite kortare, till axlarna och med snedlugg, inte lång men precis över ögonen... blev bra! woho, framhäver min personlighet, och mina ansiktsdrag bättre och mer rockigt, o nu provar jag kläder inför morgondagen... svart enkel formlös klänning med svarta dekorationer på och sedan ett nitbälte i midjan och svarta leggings och svarta rockiga ankelboots och sedan en burberry liknande blå, grå halsduk =) . tjoho, fredag here i come. ska träffa angelica imorgon också..:O ska få tillbaka en klänning och sådära.

imorgon i skolan har jag teater och foto :D tjoohoo! (o andra ämnen också iofs...)

pöss cheers o fan va allt heter

küss

tisdag?

woho. tisdag? ja just det. det är det. vi hade teater idag, scenisk gestaltning A. Tjoho! Blir bara roligare... imorgon har jag latin på ind.val och är inte lika sugen på det längre men man kan inte byta, men det är iofs rätt tufft så det blir nog roligt, det är ju språk. min skola blir också bara roligare, så nu vill jag inte byta längre. tjoho! vi har haft svenska C nu och kulturhistoria, vår lärare pratar grov skounska och är flumm. hehe. men det är härligt. vi hade en fransk utbytesstudent också som satt med på våran svenska lektion. undra om hon förstod något? hon ska ju vara med ett tag framöver tror jag...

jag måste verkligen prata med min studievägledare om utökat programm. vill läsa filmkunskap nu och fotografisk bild kanske, efter att ha filmat med E. får undersöka saken.

men nu ska jag bara ta det lite som det kommer, filma på torsdag och kanske fika med en vän som jag inte träffat på väldigt länge på fredag. helgen vet jag inte so far..

tror jag ska äta nu

tjo

take #002!

tjena! woho ännu en filmdag. Efter kulturhistorialektionen så åkte jag till gamla stan igen för att träffa E och filma och skådespela igen. Det blev bra sessioner med folk som glodde som dårar såklart... Vi hann filma ganska mycket, en kaffescen och lite annat så vi kommer framåt! Senare när vi nästan var klara och var vid gamla stan/början av söder så kom det två killar fram som ville fota mig. Jag tvekade lite för de sa inte vad syftet var. De sa bara att de tyckte jag var söt. Sedan gav de fram ett visitkort och de sa att det var en fashionblogg och så fick de fota nervösa jag. Så på onsdag mina vänner kan ni se det. ;) Hehe. Lite reklam till filmen.

Hann träffa F som har gått o fått en stalker. Lite creepy, för han verkar vara rätt normal... Vi pratade på ett café, kungstornet tror jag att det heter? Fick dela en bakelse med henne och tog foton på henne som verkligen ser ut som carlos. Jag har ju alltid sagt det. Hon ser ut som Carl Barât.

Imorgon ska jag till skolan igen såklart... Går kulturklass nu, jippie, och imorgon ska jag skådespela (WOHO). Kul kul. hoppas på att lära känna lite härligt folk.

godnatt nu


måndagen

jag är hemma. ringt lite samtal. vill gå skrivarlinjen på fryshuset. detta suger, men ska till skolan för kulturhistoria nu. kan bli kul. sedan ska jag nog möta upp elin för att filma och skådespela igen? hurra hurra. vilken bra dag det (i sådant fall) kommer att bli.

tjopp

trött?

jag är skittrött??? jag ska sova nu. skola imorgon. skit, men nu ska jag läsa british Vouge. bäst. fast först ska jag lyssna lite på musik

men jag är skittrött

vänta här är ja (vänster) o carlos från igårkväll


catty <3 carloooooos

love, catty cattyy

take #001!

fyfan vad jag är trött... gick upp innan halv åtta för att filma med E och då hade jag och F varit på konsert med hennes estetvänner. Men det var ändå kul, både på filmningen och igår. Det slutade med att vi gick genom buskar (!?) trots mina ca 10 cm klackskor... Im a warrior. Krigare. Yeah.

Filminspelningen nudå. Jag kom försent men sedan körde vi på tills vi åkte till skansen för att E skulle jobba 3 timmar. Då fick jag vara där gratis (hehe) och titta på scenerna vi spelat in på datorn vi hade med. Sedan fikade vi på ett urmysigt konditori på skansen och därefter tillbaka till Gamla Stan för filmning... Folk glodde som dårar. Kanske inte har något roligare här i livet... Just det. Vi träffade en jättetrevlig kille från New York, eller han bodde också i Orange County i Los Angeles där E också bott ett tag. Han frågade om vi skulle på en filminspelning och vi svarade ja och så pratade vi lite. Vi fick hans mail för hans kompis pluggar regissör i New York eller något sådant. Bra med kontakter. Kom på att jag kan visa filmen för en släkting också senare som är doktor i film/regissör eller liknande benämning. Filmen har ännu inget namn. Och jag är skittrött.


love

utgång på ingång

Tjoho. Fick ett sms av F att jag skulle komma på en konsert i stälje. Men först ska jag mot rådmansgatan och föra lite kanske? Inte vet jag.

love

testfilmning idag

Det smattrande regnet mot fönstren jag vaknade av slog upp i ett mulet solväder mot eftermiddagen, då jag och E diskuterade våran film. Vi möttes i Ömalmstorg och gick till Gamla stan, sedan Söder och satte oss på Waynes Café på götbacken och skrev upp kläder till karaktärerna m.m. Vi ritade upp kortfilmen i en serie! Bra knep att veta hur man ska filma och så. Tre scener blev det totalt eftersom det är en kortfilm men längre kan den bli. Blir nog ungefär 20 min konstfilm. Sedan gick vi tillbaka till Gamla stan och testfilmade lite och kom på nya scenarion etc. Det kommer bli så bra! Imorgon ska vi försöka filma alla scener.

Nu ska jag laga mat, tortillas med aoili sås och köttfärssås och lite så och läsa brittiska (KÄRLEK) Vouge med Kate Moss på omslaget. Så vacker.




love

inspelning

Det är regnigt ute. Och snart ska jag åka till Ömalmstorg för att möta upp E och spela in en liten kortfilm. Eller snarare ska vi testfilma först och gå igenom scener. Imorgon blir nog den riktiga filmningen.

love

kisse kisse...

Jag pratar: fort
Jag avskyr när folk: är tråkiga små fjortizar utan intressen
Min bästa vän är: caaaaaarloossss
Min första vän heter: Någon på kungsholmen för 17 år sedan....
Kärlek är: bedövande
När jag borstar tänderna: bränns det på tungan
När jag lagar mat: blir det äckligt
Jag tänder på: bilar 8-)
Jag är rädd för: mörker
Den värsta känslan är: ofullständighet
Den bästa känslan är: när man är glad och blir berusad av bara det :D
Jag är bäst på: skriva
Jag är sämst på: matte
Om jag va ett djur skulle jag vara: kisse kisse... ser faktiskt lite ut som en ...hihi
Min mobiltelefon är: ful jävel för jag har tappat bort alla så jag köpte en ful
När jag vaknar på morgonen: är jag inte så hungrig =s
Just nu tänker jag på att: nu bliirre fesht
Bebisar är: människobarn


kisse kisse....

Jag har blivit citerad!

Favourite Quotations:
"Han har kvinnoförakt, han tror att han är bättre,men han är kort". Djurgården,20Juli 2009.

skitglad nu

tjeenna blev på värsta pepphumör när F ringde. haha craazy, tänkte dra ut med henne?! Vi brukar alltid gå ut och mötas på de mest konstigaste tiderna. Men jag är verkligen trött? Alltså mina ben menar jag... Vet inte om de orkar bära mig. Jaja stannar väl hemma. Skit i det.

Fredrika

hej igen

nu har jag skitit klart xP

20:50Publish Her

gick det bra?

20:50Fredrika

skit-bra xP

 


Edit: GOSH nu spelar de I Spin my head round round when I going down going down. Och jag och F sjöng den jämt på mitt land. Alltså ironiskt. Och den är ju snuskig? skäms *slap slap*


fredag

Idag har jag inte varit på det bästa humöret, men alla har ju sina deppdagar... Skönt att det är fredag iallafall. Var på stan med F som älskar sin nya klass, estet film går hon nu. Kul att höra.

Just det, imorgon ska jag och E filma till våran kortfilm där jag och några andra ska skådespela. Blir kul! Men nu ska jag bara mysa... Ta det lungt och dricka te.

love

Imorgon börjar vardagen för shitty skolungdomar

Sitter och läser Elle. Försöker njuta av min sista dag av lovet. Jag ska börja tvåan och jag älskar det. Då är det ju bara två år kvar och sedan slipper man detta land som inte har så mycket att erbjuda kulturella sinnen. Jag menar, var kan man gå på amazing small gigs mer än i London? Möjligtvis på Debaser.


publisher

Err. Vad jag gör här? Efter några sherrys tycker man ibland att man skulle ha en sådan där blogg, som alla har, där man skriver ner sina tankar och allmänt gör bort sig själv. Helt oskyldigt. Så nu tänkte jag utgiva migsjälv, därav namnet Publish Her. Som också kan låta som man säger publisher, men det är det vad jag ska bli nu. En utgivare, ingen jävla bloggare. Är inte det so 2008?

RSS 2.0